Tреньорът Петров говори с Попов за връщане в състава

В интервю за БНТ Ивелин Попов определи разговорът с Ясен Петров като конструктивен

0
5

Новият селекционер Ясен Петров трябва да направи сплав между млади и опитни играчи.

Ясен Петров
Новият селекционер на националния отбор на България по футбол Ясен Петров (в ляво) бе представен от Емил Костадинов пред медиите на пресконференция в Национална футболна база „Бояна“.
© Снимка от БТА.

Новият треньор Ясен Петров е провел разговор с бившия капитан на националния отбор Ивелин Попов. В интервю за БНТ Попов определи разговорът като конструктивен и не изключи възможността за завръщане в тима на „лъвовете“. В момента обаче футболистът се възстановява от контузия и ще вземе решение чак след пълното си възстановяване, което се очаква в края на февруари.

РЕКЛАМА

Според Ивелин Попов, новият селекционер Ясен Петров трябва да направи сплав между млади и опитни футболисти. Когато е било така, винаги е имало успех в националния отбор. За своята страна трябва да играят само футболисти, които са лидери в своите клубове в Първа Лига. Междувременно вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев призова Петров да подмлади националния състав. Но и самият Фурнаджиев смята, че Попов има какво още да даде на представителния тим на България.

Тази публикация е валидна до 13:48 часа на 17.01.2022 година.

РЕКЛАМА

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.