Витоша Бистрица се освободи от албанско крило

Анти Рения претърпя операция и възстановяването му трябваше да продължи до края на 2018 година, след което остана в родината си

0
34
Анти Рения
Анти Рения

Анти Рения не се появи на работа след излекуването на рамото си

Витоша Бистрица прекрати договора си с албанското крило Анти Рения, като доказа нарушения от страна на футболиста, а именно неявяване на работа. От септември насам 25-годишният футболист не е играл за „тигрите“. Той контузи рамото си в гостуването на Черно море. Наложи се да претърпи операция и възстановяването му трябваше да продължи до края на 2018 година. Той обаче не се появи след това в клуба, като остана в родината си.

РЕКЛАМА

Междувременно спортно-техническата комисия към БФС имаше за решаване сложен казус, свързан със старозагорския Верея. Клубът внесе документи за разтрогването на договорите със седем играчи заради финансови затруднения. Освободените футболисти са Милен Танев, Андрей Киофу, Богомил Цинцарски, Георги Георгиев, Елиаш да Силва, Здравко Илиев и Симеон Мечев. Всеки от изброените вече е свободен агент и може да си търси нов клуб, който няма да дължи трансферна сума на Верея.

РЕКЛАМА

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.