Вимер иска да остане в Хановер с постоянен договор

Австрийският 25-годишен национал се присъедини към германския клуб от Сток Сити през май като преотстъпен за целия сезон

0
5

Бранителят не иска да се връща в Англия

Защитникът Кевин Вимер, който играе под наем в Хановер, иска да остане в клуба и след изтичане на срока на преотстъпване. Австрийският 25-годишен национал се присъедини към германския клуб от Сток Сити през май като преотстъпен за целия сезон. В контракта му има клауза за привличането му с постоянен договор и той се надява тя да бъде активирана. За Вимер престоят му в Англия, където бе играч и на Тотнъм, се превърна в ужасен кошмар.

В английската Висша Лига футболистът изигра само 15 мача с екипа на Тотнъм и 17 с този на Сток Сити. Това се отрази негативно на мястото му в австрийския национален отбор. Затова с радост се завърна в Бундеслигата, където преди бе играл за ФК Кьолн. Той се надява Хановер да активира клаузата за задържането му в своя отбор с постоянен договор. От началото на сезона е изиграл шест мача в Бундеслигата, защото имаше един период на отсъствие заради контузия.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.