Валенсия привлече Черишев под наем от Виляреал

Най-успешна беше първата му година във Виляреал, именно с треньора Марселино начело, когато вкара четири гола в 26 участия

0
9

Черишев се събира отново с треньора Марселино

Руската звезда от световното първенство Денис Черишев бе преотстъпен от Виляреал във Валенсия, за да играе отново при треньора Марселино. Футболистът изкара два периода в отбора през сезон 2014-2015 и от 2016 до 2018 година. Най-успешна беше първата му година във Виляреал, именно с треньора Марселино начело. Тогава той вкара четири гола в 26 участия. Последните му две години в тима не бяха толкова продуктивни.

В този период го сполетяха и някои контузии, които попречиха на изявите му. В последната кампания изигра само девет мача, така че напускането му не е голяма изненада. Успешните изяви за Русия на Мондиал 2018 повдигнаха акциите на Черишев и повиши интереса към него, но не се полчуиха оферти за него. Изненадващо, защото цената му е само около 8-10 милиона евро. Тогава се появи Валенсия, а сделката е под наем, защото клубът трябва да внимава с правилото за финансовия феърплей.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.