Правила и условия за ползване

Общите условия на сайта Букмейкър съдържат правила за използване на ресурсите на сайта от всеки посетител. С използване на сайта се приема, че Вие разбирате и се съгласявате с условията описани в тази страница. С регистрацията си в сайта, предоставяте право на Букмейкър да ви изпраща е-мейл съобщения с информативно или рекламно съдържание. Разполагате с опция за отписване от мейлинг листа на Букмейкър в дъното на всяко получено писмо.

Услугите в сайта се изразяват в публикуването на информация за предстоящи спортни двубои, главно футболни мачове. Всички посетители на сайта ни се считат за потребители на ресурсите ни по собствена воля и ние не носим отговорност за евентуални финансови и/или морални загуби в следствие на използваната информация.

САЙТЪТ БУКМЕЙКЪР ВИ ПРИЗОВАВА КЪМ ОТГОВОРНО И РАЗУМНО ЗАЛАГАНЕ! НЕ БИВА ДА ЗАЛАГАТЕ ПАРИ, КОИТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ДА ЗАГУБИТЕ ИЛИ ЗАГУБАТА ИМ ЩЕ НАРУШИ НОРМАЛНИЯ РИТЪМ НА ЖИВОТА ВИ! НЕ РАЗЧИТАЙТЕ ЗА ВАЖНИ НЕЩА В ЖИВОТА СИ НА ПАРИ, КОИТО ОЧАКВАТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ОТ ЗАЛАГАНИЯ!

Сайтът Букмейкър не носи отговорност за верността на публикуваната информация. Моля, запознайте се с най-честите случай на грешки и неточности:

 • Информацията в сайта идва от различни източници, с които работим. Понякога информацията в сайта може да е неточна или остаряла. Случва се онлайн букмейкърите да публикуват информация за някой мач, но той се отлага и отпада от техния списък. Поради забавянето в обновяването на информацията, при нас все още може да се показва като активен. В този случай ние не носим отговорност. Моля, проверете дали мачът съществува при Вашия букмейкър. Възможно е също така, да не сме публикували информация за някои двубои, които не представляват голям интерес за България, но са включени за залагане при някои букмейкъри заради голям интерес в региона, в който те оперират основно. В този случай ние не носим отговорност, че някой мач го няма при нас, а го има при Вашия букмейкър. Моля, проверете дали мачът съществува при Вашия букмейкър.
 • В сайта Букмейкър се събира и предлага информация основно за водещите първенства, които всеки един букмейкър би трябвало да предлага. Но понякога даден футболен мач не се предлага от някои букмейкъри. Ние не носим отговорност за това защо даден мач го няма за залагане при Вашия букмейкър. За да сте сигурни, моля проверете дали мачът съществува при Вашия букмейкър.
 • Информацията в нашия сайт за коефициентите от букмейкърите се обновява по няколко пъти на ден. Но при голям интерес към някой мач букмейкърите често променят коефициентите за него. Когато много хора залагат на единица, тогава букмейкърите намаляват коефициента за единица и увеличават коефициента за двойка. Целта им е да накарат хората да спрат да залагат на единица и да започнат да залагат също и на двойка. Това се нарича управление на риска от страна на букмейкърите. Затова при засилен интерес към някой мач коефициентите за него се променят много често. При нас отразяването на тази промяна е възможно да се забави. Ние не носим отговорност, ако коефициентите показани в нашия сайт не съответстват на коефициентите, показани в сайта на дадения букмейкър в реално време. За да сте сигурни за коефициентите на даден мач, моля, проверете ги при Вашия букмейкър.
 • В залаганията се въртят огромни суми и възможностите за манипулация на изхода от един двубой са големи. Затова при най-малко съмнение за уговорен мач, букмейкърите го премахват от списъка си. Най-често това се случва в долните дивизии на определени държави, като Гърция и Италия. Тази информацията понякога пристига със закъснение, ние не носим отговорност за тези действия на букмейкърите и Ви призоваваме да проверите дали мачът съществува на сайта на Вашия букмейкър.
 • Когато има съмнения за уговаряне на мач, вместо да премахнат мачовете от списъка си за залагания, някои букмейкъри предпочитат да променят коефициентите им. Възможно е да видите коефициенти, които са алогични, примерно, 1 – 6.80, X – 1.20, 2 – 8.20. Сайтът Букмейкър не носи вина за подобни промени и трябва да проверите коефициентите на сайта на съответния букмейкър. Когато забележите подобни високи коефициенти за двата отбора при някой букмейкъри, а при други букмейкъри мачът е премахнат от списъка за залагане, винаги имайте едно на ум за възможни уговорки за изхода от мача.
 • Някои първенства, които не са много известни или резултатите в тях често се манипулират, не представляват интерес за букмейкърите и мачовете от тези първенства ги няма включени в списъка със залагания. Един пример за това са Б и В група в България. Трудно може да намерите букмейкър, който да предлага залози за тези мачове. Въпреки всичко ние ги включваме в сайта, за да може да се информирате за тях.
 • Въпреки, че се стараем да предоставим най-доброто от нас и да имаме винаги актуални данни, то понякога се случва класирането да не отговаря на реалността. Има отложени мачове, наказания на отбори и други подобни събития, които не са отразени в момента на случването им. Сайтът не носи отговорност за верността на класирането. За справка използвайте страниците на съответните федерации, където има точно и вярно класиране, заедно с наказанията на някои отбори, ако има такива.
 • Администраторът на сайта има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използването им от страна на част или всички свои потребители.
 • Сайтът Букмейкър притежава правата върху текстовата и графичната част на сайта. Използването на материали е допустимо само след писмено съгласие на екипа и в рамките на закона.
 • В сайтът може да има публикувани връзки, които да препращат към други Интернет адреси, които не работят. Сайтът не носи отговорност за съдържанието и функционалността извън домейна www.1x2help.com.
 • Условията за ползване на сайта могат да бъдат променяни по всяко време без изрично известяване на потребителите на сайта. При добавяне на нови условия или при промяна на текущите, ще бъде променяна датата на последна редакция на тази страница. Моля, посещавайте я периодично, за да се информирате за евентуалните промени.