Уелбек с ужасна контузия в мача от Лига Европа

Контузията беше толкова шокираща, че всички играчи на терена гледаха ужасени, за пет минути нападателят получи помощ на терена

0
7

Глезенът му увисна след сблъсъка в наказателното поле

Дани Уелбек получи ужасна контузия, като глезенът му бе счупен в 25-ата минута на равенството на Арсенал със Спортинг в Лига Европа. Контузията беше толкова шокираща, че всички играчи на терена гледаха ужасени. За пет минути нападателят получи помощ на терена. Наместиха му глезена, нуждаеше се дори от кислородна маска, накрая бе изнесен на носилка и откаран в болница. Инцидентът определено повлия психологически на съотборниците му.

По-късно в мача заради контузия бе заменен и Щефан Лихтщайнер, който получи разтежение в задната част на бедрото. Все още е рано да се говори колко време ще се възстановява Уелбек. Но при такава тежка контузия той би могъл да пропусне остатъка от сезона. След допълнителните прегледи и операцията, която ще претърпи, ще стане ясно колко време ще бъде програмата му за рехабилитация. Мениджърът Унай Емери изрази съжалението си и пълната подкрепа на целия клуб към Уелбек.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.