Три отбора искат да върнат Джеко във Висшата Лига

Босненският 32-годишен национал игра пет сезона с екипа на Манчестър Сити, с който спечели две шампионски титли и отбеляза 72 гола

0
4

Джеко харесва английския футбол

Саутхямптън, Кристъл Палас и Кардиф са сред отборите, които се надяват да върнат Един Джеко в английската Висша Лига. Босненският 32-годишен национал изрази готовност да се върне в Англия, където игра пет сезона с екипа на Манчестър Сити. Той спечели две шампионски титли и отбеляза 72 гола. И трите клуба трудно бележат голове и Джеко може да им реши проблемите. Футболистът разкри, че обича английския футбол, макар да смята, че емалко късно да се върне в него.

В интервюто си Джеко подчерта, че към момента е щастлив от положението си в Рома. Нападателят вкара двата гола за победата на Босна и Херцеговина над Северна Ирландия. През януари тази година Джеко отказа да премине в Челси. Не му е било лесно да откаже, но се радва, че е останал в Рома. Според него и клубът е останал доволен от решението му. Джеко твърди, че за него парите не са от значение, а дали ще се наслаждава на футбола.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.