Тотнъм удължи спонсорската сделка със застрахователя AIA

Новата сделка увеличава чувствително сумата за финалиста в Шампионската Лига, като го изравнява с Челси по доходи от спонсорство

0
24
Тотнъм и AIA
Тотнъм и AIA

Инициалите на компанията са на фланелките на отбора от 2013 година и ще останат там до 2027.

Тотнъм подписа нова спонсорска сделка с азиатската застрахователна компания AIA на стойност 320 милиона паунда за следващите осем години. Инициалите на компанията са на фланелките на отбора от 2013 година и ще останат там до 2027 година. Но новата сделка увеличава чувствително сумата за финалиста в Шампионската Лига. Тя се изравнява с онези 40 милиона паунда на година, които Челси договори с Yokohama tyres през 2015 година.

РЕКЛАМА

Най-много обаче продължава да получава Манчестър Юнайтед от седемгодишната си сделка с американския клон на Chevrolet – по около 50 милиона паунда на година. Наскоро Тотнъм откри своя нов стадион на стойност един милярд паунда, който е платен със заеми. Въпреки това през април бе декларирана рекордна в света печалба от 113 милиона паунда след данъците за сезон 2017-2018. Президентът Даниел Леви заяви, че клубът не чувства никакъв финансов натиск и се справя с целите си.

РЕКЛАМА

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.