Сериозен проблем с отсъстващи играчи в Евертън

Девет основни играчи на Евертън ще пропуснат мача срещу Уест Хям в неделя, което поставя в затруднено положение боса Марко Силва

0
10

Цял отбор играчи отсъства по различни причини

Девет основни играчи на Евертън ще пропуснат мача срещу Уест Хям в неделя. Което поставя в затруднено положение боса Марко Силва. Местният вестник „Ливърпул Ехо“ твърди, че почти цял отбор няма да бъде на разположение на мениджъра след прекъсването за националните отбори. Шеймъс Коулман се върна от тима на Ейре с контузия на стъпалото. Фил Джагиелка, Андре Гомеш, Идриса Гей, Джеймс МакКарти, Майкъл Кийн, Джери Мина и Тио Уолкот също са в лазарета.

В добавка от двубоя с „чуковете“ ще отсъства бразилецът Ричарлисон. Той ще изтърпи последния мач от наказанието си. От деветимата, които няма да са на разположение за предстоящия мач от Висшата Лига, седем отсъстваха и в равенството 1:1 срещу Хъдърсфийлд преди паузата. Към тях сега се присъединиха Коулмън и Уолкот, които може да бъдат заменени от неопитните Джонджо Кени и Адемола Лукман. Уест Хям ще се опита да се възползва от положението на съперника, за да вземе първите си точки след слабия си старт на новия сезон.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.