ТЕКСТА ПРОДЪЛЖАВА ПОД РЕКЛАМАТА
Начало Новини Ромелу Лукаку дари 5 000 билета за мач на Белгия

Ромелу Лукаку дари 5 000 билета за мач на Белгия

Голове на Ромелу Лукаку за Белгия са разпределени така - 23 са до 60-то му участие, а другите 27 са в последните 23 мача

0
4
Ромелу Лукаку
Ромелу Лукаку
ТЕКСТА ПРОДЪЛЖАВА ПОД РЕКЛАМАТА

Ромелу Лукаку удържа на обещанието си, което даде при отбелязването на своя 50-и гол за Белгия.

Ромелу Лукаку като истински спортсмен и шампион, удържа на обещанието си, което даде при отбелязването на своя петдесети гол за националния отбор на Белгия. Тогава нападателят обеща да дари пет хиляди билета за благотворителност в мача срещу Кипър. Лукаку избра да направи дарението чрез две фондации, с които е в близки контакти. Едната фондация е посветена на борбата с диабета, а друга – с рака. Освен това част от билетите отидоха във Фен Клуб 1895 също с благотворителна цел.

ТЕКСТА ПРОДЪЛЖАВА ПОД РЕКЛАМАТА

Историческото петдесето попадение на Ромелу Лукаку за Белгия бе отбелязано в евроквалфикацията срещу Сан Марино. Футболистът на Интер първи достигна до този брой голове за своята страна. Попаденията му за белгийския тим са разпределени много интересно – 23 са до 60-то му участие, а другите 27 са в последните 23 мача. Което показва, че кариерата му се развива и той е в страхотна форма в последните две години.

ТЕКСТА ПРОДЪЛЖАВА ПОД РЕКЛАМАТА

НЯМА КОМЕНТАРИ

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.