Рамос може да отнесе още един мач наказание

Според правилника на УЕФА испанският бранител трябваше да бъде на трибуната, а го видяхме на терена в цивилно облекло

1
47

Рамос наруши правило на УЕФА

Серхио Рамос от Реал Мадрид може да бъде наказан, след като влезе на терена в цивилно облекло, докато изтърпяваше наказание в мача срещу Ювентус. Според правилника на УЕФА испанският бранител трябваше да бъде на трибуната. А камерите го показаха на терена към края на мача, когато се водеха споровете за отсъдената дузпа. Ако съдията Майкъл Оливър е включил това в доклада си, Рамос може да бъде санкциониран за първия мач от полуфинала.

Не за първи път играч на Реал Мадрид нарушава това правило. През 2014 година Шаби Алонсо бе наказан и пропусна полуфинала с Атлетико Мадрид, но бе забелязан край тъчлинията в продълженията. Това му донесе още един мач наказание, което изтърпя в началото на следващия сезон. Ако Рамос получи същата съдба, то Реал Мадрид ще има проблеми без него, както се видя в реванша срещу Ювентус.

РЕКЛАМА

1 КОМЕНТАР

  1. Правилото е, че дисквалифициран футболист не може да излиза на терена, което Рамос не направи – за разлика от Шаби Алонсо. Повече би трябвало да се обсъжда срамното поведение на Буфон – ясно е, че е разочарован от такъв последен мач, но подобен грозен край не очаквах.

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.