РЕКЛАМА

Президентът на Ница похвали рефера на срещата с Лориен Оливие Туал за признанието, че е допуснал грешка с показването на втори жълт картон на Марио Балотели, който доведе и до отстраняването му от игра.

Малко след като вкара победния гол в срещата, италианецът участваше в единоборство и реферът прецени, че играта му е била опасна и му показа втори жълт картон. От повторенията на ситуацията се видя, че в сблъсъка между Балотели и Морейра няма никакъв контакт.

След срещата Туал си е признал за допуснатата грешка и дисциплинарната комисия към Професионалната футболна лига в страната е отменила червения картон на нападателя на свое заседание в четвъртък.

Президентът на Ница Жан-Пиер Ривиер адмирира постъпката на рефера за професионалното му отношение в тази ситуация. Освен това сподели, че не трябва винаги да се обвиняват съдиите, защото решенията, които взимат не са винаги лесни, а играта е динамична и предполага допускането на неточности.

След отмяната на наказанието на Балотели, той ще може да вземе участие в мача с Лион след седмица. До момента италианецът е вкарал гол във всички мачове на Ница, в които е взел участие.

 

The following two tabs change content below.

Стефани Стефанова

Последни публикации от Стефани Стефанова (виж всички)

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.