Ливърпул назначи в екипа си Витор Матош от Порто

Пеп Линдерс ръководи отбора в победата с 2:0 над МК Донс за Карабао Къп, когато Юрген Клоп беше в Милано да си получи наградата

0
41

Той заема мястото на Пеп Линдерс, който пък се издигна до асистент на Юрген Клоп.

Ливърпул назначи в треньорския си екип Витор Матош, който идва от Порто и заема мястото на Пеп Линдерс. Той пък стана асистент на Юрген Клоп. Ролята на 31-годишния Матош ще бъде да осигурява плавен преход на играчите от академията към първия състав. Матош беше избран защото е работил заедно с холандеца Линдерс в Порто преди години и се разбират добре. Очаква се да има пълен синхрон между тях в преследването на целите на клуба от Мърсисайд.

РЕКЛАМА

Линдерс ръководи отбора в победата с 2:0 над МК Донс за Карабао Къп, когато Клоп беше в Милано да си получи наградата за треньор на годината. Новакът Матош е изпълнявал различни функции в Порто. Бил е треньор на Б отбора, анализатор на противника, а за период от две години отиде да работи в Китай. В Ливърпул ще се разчита на уменията му да работи с младите играчи. „Червените“ разполагат с много таланти и целта е постепенно да влязат в първия състав.

РЕКЛАМА

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.