Пари Сен Жермен си набеляза Кеси от Милан

Дженаро Гатузо много го цени и няма никакво намерение да го продава, но е важно дали спортният директор Леонардо ще го подкрепи

0
6

Гатузо няма намерение да се разделя с Кеси

Пари Сен Жермен търси усилване на средната си линия и сред набелязаните играчи за целта е Франк Кеси от Милан. И във вчерашното равенство у дома срещу Наполи се видя, че проблемите на парижани са в средната линия. Ще им бъде трудно обаче да купят Кеси, защото Дженаро Гатузо много го цени и няма никакво намерение да го продава. Но е важно дали спортният директор Леонардо ще подкрепи Гатузо или ще реши да продаде национала на Кот д`Ивоар.

Има сведения, че между двамата съществуват различия по тази тема. Досега през сезона Кеси е участвал в девет мача на своя тим във всички състезания. В тях е вкарал два гола и е асистирал за още едно попадение. До този момент 21-годишният халф е играл само в италианския футбол с Аталанта, Чезена и Милан. Но по принцип африканските играчи се адаптират бързо и лесно към френския футбол. Ако Пари Сен Жермен успее да уреди сделката, това ще бъде добър трансфер за отбора.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.