Дембеле и Гризман трябваше да се извинят за расизъм

Дембеле записал гаврата и я публикувал в Снапчат. В записа се чуват само думите на Осман Дембеле и не се разбира какво казва Антоан Гризман

0
4
РЕКЛАМА
Рекламирайте в сайта!

Двамата се подгравали грозно на азиатски техник, който им оправял телевизора в хотелската стая.

Осман Дембеле
Осман Дембеле (вляво) и съотборникът му Антоан Гризман трябваше да се извинят заради расистки обиди към азиатски служител в хотела.
© Снимка от БТА.

Френските футболни звезди Антоан Гризман и Осман Дембеле попаднаха в центъра на расистки скандал. Двамата се подгравали грозно на азиатски техник, който им оправял телевизора в хотелската стая. Дембеле записал гаврата и я публикувал в Снапчат. В записа се чуват само думите на Дембеле и не се разбира какво казва Гризман, но затова пък смехът му не спира през цялото време на клипа.

РЕКЛАМА
Печеливши прогнози от нашите типстъри

Конкретно Антоан Гризман не за първи път се подиграва с азиатците. През 2017 година беше облечен подигравателно за азиатците в карнавално парти. След като гаврата им се разчу, двамата френски национали побързаха да се извинят. В публикация в Туитър Гризман написа, че се опитват да го изкарат, какъвто не е. Той се извини на японските си приятели, ако са се почувствали засегнати. Дембеле използва Инстаграм, където също написа, че не е имал за цел да обиди някоя конкретна раса или общност.

Тази публикация е валидна до 15:03 часа на 6.07.2022 година.

РЕКЛАМА
Открий своя партньор
АВТОРВасил Тодоров
ИЗТОЧНИКInside World football
Предишна статияДания получи допълнителни билети за полуфинала
Следваща статияПрогнози в сряда, 7 юли 2021 година
От 1989 година професионално се занимавам с анализиране на футбола, статистика и прогнози в качеството си на: » редактор във вестник Спорт Тото » главен редактор във вестник Албион и списание Албион » главен редактор на вестник Тото Албион » редактор във вестник Еврофутбол в продължение на 15 години » създател и собственик на сайта Букмейкър от 2007 година насам

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.