Нагелсман поема тима на РБ Лайпциг през 2019 година

Междувременно през започващия наскоро сезон 2018-2019, Ралф Рангник ще съвместява постовете на треньор и спортен директор

0
5

Временно Рангник ще бъде треньор и директор

Младият и перспективен треньор Юлиан Нагелсман ще се премести от Хофенхайм в РБ Лайпциг, но през лятото на 2019 година. А междувременно през започващия наскоро сезон 2018-2019, Ралф Рангник ще съвместява постовете на треньор и спортен директор. Нагелсман доби голяма популярност, след като без да разполага с голям бюджет класира своя отбор за участие в Шампионската Лига. Според публикациите той дори отхвърлил предложение за треньорския пост в Реал Мадрид.

Футболистите на РБ Лайпциг приемат положително факта, че ще работят под ръководството на Нагелсман от следващото лято. Тяхното мнение бе изразено от датския национал Юсуф Поулсен, който смята това за топ трансфер. Той е чувал само хубави неща от другите футболисти за очаквания нов треньор. Поулсен е бил изключил телефона си по време на ваканцията след участието на световното първенство. Затова е разбрал новината едва след завръщането си в клуба.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.