Кирил Десподов с благотворителен жест към болно дете

Кирил Десподов от Каляри е един от единадесетте играещи в чужбина национали на България, които вече получиха повиквателни от Красимир Балъков.

0
43

Десподов спечели търг за екипа на Евандро от мача на ЦСКА-София срещу Осиек и дари 2 500 лева.

Българският футболист Кирил Десподов спечели търг за фланелка на бразилеца Евандро от мача на ЦСКА-София срещу Осиек и дари 2 500 лв за добра кауза. Идеята за благотворителния търг бе на кондиционния треньор на “червените” Кирил Динчев. Той предложи за наддаване фланелката на Евандро, който отбеляза красив гол в този мач. Парите от продажбата са за 12-годишния Александър Недков, който страда от остра левкимия.

РЕКЛАМА

Постъпката на Кирил Десподов беше приета със симпатия от привържениците на „червените“. Лечението на детето е в ход в момента, но разходите са огромни и има нужда от средства, за да не бъде прекъснато. Все повече футболисти биха могли да се включват в подобни търгове или да правят дарения, следвайки добрия пример на Десподов. Футболистът на Каляри е един от единадесетте играещи в чужбина национали, които вече получиха повиквателни от Красимир Балъков.

РЕКЛАМА

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.