Играч на Барселона направи скандал в нощен клуб

Партито с участието на 30 гости продължило цели седем часа и всичко било добре до пристигането на сметка от 16 000 евро в края

0
8

Гостите на рождения ден на футболиста прекалили

Полицията бе повикана в нощен клуб в Мадрид след скандалния край на 23-ия рожден ден на Мунир Ел Хадади от Барселона. Партито с участието на 30 гости продължило цели седем часа и всичко било добре до пристигането на сметката в края. Мунир бил шокиран, че сметката е двойно повече от очакваната и реагирал лошо. Започнала разправия за сумата от 16 000 евро, която трябвало да бъде платена за храната, напитките и наргилетата, които били поръчвани.

От ръководството на Тифани обяснили, че поръчките са били повече от първоначално уговорения кетеринг. След посредническата роля на полицията, Мунир се съгласил да си плати сметката, която била намалена с хиляда евро. По време на преговорите футболистът бил заплашен от полицаите, че може да бъде арестуван за опит за измама, ако опита да си тръгне без да плати. След като му обяснили евентуалните последици за него, футболистът на каталунците се разплатил.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.