Хофенхайм пожела да задържи Нелсън за постоянно

Английският младеж играе като крило в състава на Юлиан Нагелсман и въпреки това вече има отбелязани 4 гола в Бундеслигата

0
6

Англичанинът озари Бундеслигата с таланта си

Хофенхайм пожела да задържи за постоянно след края на сезона играещия под наем Райс Нелсън, но получи отказ от Арсенал. Английският младежки национал започна сезона в страхотна форма и това накара германския клуб да се опита да уреди покупката му. Забележително е, че Нелсън играе като крило в състава на Юлиан Нагелсман и въпреки това вече има отбелязани четири гола в Бундеслигата. Треньорът е впечатлен и според вестник „Билд“ е пожелал да задържи футболиста.

Лондончани обаче включват Нелсън в бъдещите си планове и за тях преотстъпването му в Хофенхайм е само за набиране на опит в големи мачове. Шефовете на „артилеристите“ са решени да удържат на всякакви оферти за 18-годишния английски талант. За Хофенхайм остава да се възползва максимално от добрата форма на Нелсън, докато е в клуба. Това гарантира на младока титулярно място и повече минути в оспорвани мачове, от което се нуждае.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.