Йордан Лечков посочи Георги Дерменджиев за нов треньор

Георги Дерменджиев призна, че много бързо се е разбрал с Йордан Лечков за новия си пост начело на националния отбор на България.

0
16
Георги Дерменджиев
Георги Дерменджиев

Името на Дерменджиев не е обявено официално от БФС, но всичко е уточнено и решено.

Първият вицепрезидент на Българския футболен съюз в оставка Йордан Лечков, който бе натоварен да намери нов треньор на националния отбор, посочи Георги Дерменджиев. Името му не е обявено официално от БФС, но всичко е уточнено и решено. Предстои да се оформят необходимите документи, което се очаква да стане утре. Самият Дерменджиев призна, че много бързо се е разбрал с Лечков за новия си пост.

РЕКЛАМА

Опитният специалист още не е решил коио хора ще включи в екипа си начело на националния отбор на България. Той е наясно със сегашната ситуация в отбора, но вижда шансове нещата да се променат. И да се стигне до класиране на голям форум в близко бъдеще. Георги Дерменджиев осъзнава, че се заема с трудна задача, но не се страхува и ще се бори за постигането на целта. Той ще разчита на своите виждания за футболната игра, като ще подбира най-доброто, с което разполагаме в България.

РЕКЛАМА

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.