Френски ляв бек подписа за две години с Левски

Нганиони идва на "Герена" от френския гранд Олимпик Лион, но в последния сезон има само два мача и то за дублиращия състав на клуба

0
17

Още един французин пристигна в Левски

Френският ляв бек Луи Нганиони подписа вчера своя договор за две години с Левски и ще се конкурира с Иван Горанов за титулярно място. Новият играч се познава с Габриел Обертан и Жерсон Кабрал, които са му препоръчали да приеме офертата на „сините“. Нганиони идва на „Герена“ от френския гранд Олимпик Лион, но в последния сезон има само два мача и то за дублиращия състав на клуба. Преди това 23-годишният е играл под наем в Утрехт и Брест за по един сезон, където всъщност е записал единствените си участия в официални мачове.

Бил е юношески национал на Франция в различните възрасти. През това лято изкара пробен период в Ню Йорк Ред Булс от Мейджър Лига Сокър, но до договор не се стигна. От самото си идване треньорът Славиша Стоянович говореше, че има нужда от конкуренция в състава на позицията на левия краен защитник. Това е една от причините за привличането на Нганиони.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.