Евертън с интерес към десен бек от Кристъл Палас

"Орлите" нямат желание да продадат 20-годишния защитник, но може да им бъде предложен Адемола Лукман като част от сделката

0
5

„Карамелите“ предлагат пари плюс играч за защитника

Евертън проявява засилен интерес към десния бек Аарън Уан-Бисака от Кристъл Палас за наследник на ветерана Шеймъс Коулман. „Орлите“ нямат желание да продадат 20-годишния защитник, но може да им бъде предложен Адемола Лукман като част от сделката. Интерес към талантливия Уан-Бисака има и от други отбори в английската Висша Лига. Той обаче има договор на „Селхърст Парк“ до 2022 година и вероятно за него ще трябва да бъдат платени доста пари.

Идеята да получат определена сума плюс Лукман може да прекърши упоритостта на ръководството на Кристъл Палас. Английският младежки национал не намира своето място при „карамелите“ и в момента е преотстъпен в германския РБ Лайпциг, където има пет отбелязани гола в 11 мача. Той е юноша на Чарлтън Атлетик и няма да има нищо против да се върне в Лондон. За Евертън е изиграл само 18 мача, в които е вкарал един гол. Родителите на Лукман са нигерийци, но той е роден в Англия.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.