Етър търси усилване на десния фланг на защитата си

За да усили десния фланг на своята отбрана "болярите" разглеждат две опции за трансфер - Радослав Димитров и Цветомир Панов

0
3

Може да върне Димитров в българския футбол

Етър търси подходящ защитник, за да усили десния фланг на своята отбрана и се разглеждат две опции за трансфер – Радослав Димитров и Цветомир Панов. Първият от началото на този сезон изпадна в немилост в румънския Университатя Крайова, като е записал едва 39 минути игра в три мача. Треньорът Денис Маджа изобщо не включва в плановете си българския бек и най-вероятно ще го освободи през зимната пауза. „Болярите“ се гласят да го вземат при себе си.

Ако плановете им с Димитров не се осъществят, алтернативният вариант е Панов от Лудогорец. Разградчани нямат намерение да го преотстъпят на стадион „Ивайло“. За да може той да стане играч на „болярите“, ще трябва да се реши да разтрогне договора си с шампионите. В крайна сметка нов десен защитник в Етър ще има преди пролетния дял. Идеята на треньорския екип е сегашният играч на този пост Венци Василев да премине в центъра на отбраната. Там той ще си партнира с Пламен Гълъбов.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.