Две от звездите на Лестър Сити са извън игра

Контузените Хари Магуайър и Джеймс Мадисън ще отсъстват в емоционалния първи домакински мач след смъртта на клубния президент

0
4

Първи домакински мач на отбора след трагедията

Лестър Сити ще бъде без контузените Хари Магуайър и Джеймс Мадисън в емоционалния първи мач на отбора след смъртта на президента Вичай Шривадханапрабха. От тогава бе игран само един мач като гост на Кардиф Сити, който бе спечелен с 1:0. Сега на „Кинг Пауър“ ще гостува Бърнли и „лисиците“ ще търсят задължителна победа в памет на своя трагично загинал президент. Хеликоптерът на Вичай се разби извън стадиона след равенството 1:1 с Уест Хям преди две седмици.

Двамата отсъстващи са основни играчи в състава на мениджъра Клод Пюел и отсъствието им е трудно да бъде компенсирано. Мощният бранител Магуайър няма да бъде на разположение също на националния тим на Англия. Той се контузи в мача с Кардиф Сити и ще се възстановява няколко седмици. Мадисън почувства болка ден след този мач и травмата му не е сериозна, но няма да играе днес. Ще отсъстват още Даниел Амарти и Мати Джеймс.

РЕКЛАМА

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.