Берое може да картотекира Бербатов за пролетта

Въпреки, че е 38-годишен, той участва в подготовката на Берое в турския курорт Белек и не отстъпва на останалите футболисти

0
26
Димитър Бербатов
Димитър Бербатов

Дали ще го видим по българските терени зависи само от Бербатов

От Берое пристигат слухове, че Димитър Бербатов ще бъде назначен за помощник на треньора Александър Томаш. Нападателят, който направи кариера в Германия, Англия и Франция, ще бъде картотекиран и като играч в тима на старозагорци. Има надежда да го видим на терена в някой от мачовете през пролетния полусезон в Първа Лига. Според Томаш, това ще зависи изцяло от решението на самия Бербатов. Ако в даден момент се почувства готов, може да се появи по българските терени след дълго отсъствие.

РЕКЛАМА

Въпреки, че е 38-годишен, той участва в подготовката на Берое в турския курорт Белек и не отстъпва на останалите футболисти. За последно Бербатов игра в индийския Керала Бластърс, но от 11 месеца няма участие в официален мач. Познавайки качествата му, специализирани футболни сайтове го поставят сред най-добрите свободни агенти в момента. Това са футболисти без клуб, които могат да бъдат привлечени извън трансферния прозорец, който приключи във водещите европейски първенства.

РЕКЛАМА

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Моля въведете своя коментар!
Моля въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.