Прогнози за понеделник, 9 октомври 2017 година

09
октомври
2017

Публикувано от Васил Тодоров

Публикувано в Прогнози

0 коментари
Прогнози
Предлагаме на Вашето внимание печеливши прогнози за 17 мача от световни квалификации, евроквалификации, Регионална Лига в Германия, Серия C в Италия, които ще се играят днес. Предложени са прогнози за изход от всеки мач като знак и точен резултат. Изберете на кои прогнози може да се доверите, направете своите залози при букмейкъра с най-добри коефициенти и Ви пожелаваме големи печалби!

Кликнете тук, регистрирайте се и вземете до 200 лева начален бонус, подарък за Вас от сайта Букмейкър!

Ако сме ви помогнали да спечелите, може да ни изпратите сума по свой избор чрез Pay Pal, за да ни помогнете да поддържаме сайта.

За да получите код за достъп до прогнозите на топ типстърите, валиден за 7 (седем) използвания, изпратете SMS на номер 1092 със съдържание albion (цена: 2.40 лв.)

The following two tabs change content below.
Сайтът е създаден и се поддържа от Васил Тодоров. С над 30 години опит в анализи и прогнози за футболни мачове. Бивш редактор във вестник Спорт Тото, бивш главен редактор на вестник и списание Албион, бивш главен редактор на вестник Тото Албион, съавтор на първото издание на статистическата книга Футбология, бивш редактор във вестник Еврофутбол, член на Българската асоциация на спортните журналисти (БАСЖ) и Международната асоциация на спортните журналисти (AIPS).