Прогнози за четвъртък, 10 август 2017 година

10
август
2017

Публикувано от Васил Тодоров

Публикувано в Прогнози

0 коментари
Прогнози
Предлагаме на Вашето внимание печеливши прогнози за 8 мача от Купа на Лигата в Англия, Купа на Каталуния в Испания, Втора Лига в България и приятелски, които ще се играят днес. Предложени са прогнози за изход от всеки мач като знак и точен резултат. Изберете на кои прогнози може да се доверите, направете своите залози при букмейкъра с най-добри коефициенти и Ви пожелаваме големи печалби!
Кликнете тук, регистрирайте се и вземете до 200 лева начален бонус, подарък за Вас от сайта Букмейкър!

За да получите код за достъп до прогнозите на топ типстърите, валиден за 7 (седем) използвания, изпратете SMS на номер 1092 със съдържание albion (цена: 2.40 лв.)

The following two tabs change content below.
Сайтът е създаден и се поддържа от Васил Тодоров. С над 30 години опит в анализи и прогнози за футболни мачове. Бивш редактор във вестник Спорт Тото, бивш главен редактор на вестник и списание Албион, бивш главен редактор на вестник Тото Албион, съавтор на първото издание на статистическата книга Футбология, бивш редактор във вестник Еврофутбол, член на Българската асоциация на спортните журналисти (БАСЖ) и Международната асоциация на спортните журналисти (AIPS).